Even voorstellen…

Welkom bij Gastouderland Eindhoven en omstreken. Even voorstellen.....

Wij zijn Greetje van Deurzen en Denise Duijnhouwer en wij zijn je consulent van Gastouderland voor de regio Eindhoven. Wij zullen jouw contactpersoon zijn binnen deze regio en staan klaar om jou verder te helpen bij de bemiddeling in gastouderopvang. Hieronder stellen we ons graag aan je voor.

Greetje van Deurzen is mijn naam, moeder van drie pracht kinderen. Sinds mei 2015 ben ik eigenaar van Gastouderland Eindhoven e.o. en doe dit werk met heel veel liefde en plezier. Met mijn geruime ervaring binnen de kinderopvang, als moeder en als ontwikkelingspedagoog weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat een kind op de juiste plaats wordt opgevangen. Niet alleen voor het kind zelf maar ook voor ouders. Je wilt graag met een gerust gevoel aan het werk gaan en weten dat jouw kind in goede handen is bij de gastouder.

Mijn naam is Denise Duijnhouwer, geboren en getogen in Eindhoven, waar ik nu nog steeds samen met mijn dochters en vriend woon. Ik heb ongeveer 15 jaar met heel veel plezier in de kinderopvang gewerkt. Daar heb ik veel ervaring opgedaan bij alle verschillende leeftijdsgroepen en als leidinggevende. Omdat ik mezelf nog beter wilde verdiepen in de ontwikkeling van kinderen ben ik de opleiding Pedagogiek gaan volgen. De kennis daarvan, gecombineerd met een gezonde dosis nuchterheid en moederschap zorgen ervoor dat ik op mijn plek ben binnen Gastouderland.

Onze missie is om je kwalitatieve ondersteuning te geven bij de opvang van jouw kind(eren). Ben je op zoek naar een geschikte gastouder of gastouder aan huis? Wij gaan geheel vrijblijvend voor je op zoek! Heb je al een gastouder? Ook dan kun je bij ons terecht en zorgen we ervoor dat de overgang naar ons bureau soepel verloopt!

Natuurlijk is het mogelijk persoonlijk met ons kennis te maken, dit kan altijd telefonisch, per mail of in een ontmoeting. Ben je gastouder of wil je gastouder worden? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. we bieden een zeer uitgebreide service voor onze gastouders waar wij je graag meer over willen vertellen.

Met vriendelijke groet,

Greetje en Denise

E-mail Greetje: g.vandeurzen@gastouderland.nl
Telefoon: 06 – 382 232 02

E-mail Denise: d.duijnhouwer@gastouderland.nl
Telefoon: 06 – 147 218 90

Maak kennis met mijn team

 • Greetje van Deurzen
  Eigenaar
 • Denise Duijnhouwer
  Bemiddeling medewerker
 • Carla Sluizeman
  Evaluaties
 • Genny Sirag
  Administratie
 • Maikel Geurtsen
  Administratie
Heb je nog vragen?

Twijfel niet om contact op te nemen.

Neem direct contact op *Wij reageren altijd snel