Even voorstellen…

Welkom bij Gastouderland Eindhoven en omstreken. Even voorstellen.....

Greetje van Deurzen is mijn naam, moeder van drie pracht kinderen. Sinds mei 2015 ben ik eigenaar van Gastouderland Eindhoven e.o. en doe dit werk met heel veel liefde en plezier. Met mijn geruime ervaring binnen de kinderopvang, als moeder en als ontwikkelingspedagoog weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat een kind op de juiste plaats wordt opgevangen. Niet alleen voor het kind zelf maar ook voor ouders. Je wilt graag met een gerust gevoel aan het werk gaan en weten dat jouw kind in goede handen is bij de gastouder. Ik zal jouw contactpersoon zijn binnen de regio Eindhoven en de omliggende plaatsen en sta klaar om jou verder te helpen bij de bemiddeling in gastouderopvang.

Mijn missie is om je kwalitatieve ondersteuning te geven bij de opvang van jouw kind(eren). Ben je op zoek naar een geschikte gastouder of gastouder aan huis? Wij gaan geheel vrijblijvend voor je op zoek! Heb je al een gastouder? Ook dan kun je bij ons terecht en zorgen we ervoor dat de overgang naar ons bureau soepel verloopt!

Natuurlijk is het mogelijk persoonlijk kennis te maken, dit kan altijd telefonisch, per mail of in een ontmoeting. Ben je gastouder of wil je gastouder worden? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. we bieden een zeer uitgebreide service voor onze gastouders waar wij je graag meer over willen vertellen.

Met vriendelijke groet,

Greetje van Deurzen

E-mail Greetje: g.vandeurzen@gastouderland.nl
Telefoon: 06 – 382 232 02

Maak kennis met mijn team

 • Greetje van Deurzen
  Eigenaar
 • Carla Sluizeman
  Evaluaties
 • Genny Sirag
  Administratie
 • Maikel Geurtsen
  Administratie
Heb je nog vragen?

Twijfel niet om contact op te nemen.

Neem direct contact op *Wij reageren altijd snel