Veldhoven, Sabine's daycare

Telefoon: 06 - 38 22 32 02 Beschikbaar: ma di do
Email: g.vandeurzen@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Veldhoven, Heikant

Locatie: Gastouder

Mijn naam is Sabine van de Wouw-Middel. Ik ben geboren op 4 juli 1989 en woonachtig in Veldhoven. In september 2016 ben ik getrouwd met Berry van de Wouw en op 4 juli 2017 werd onze zoon Bram geboren.

Sinds augustus 2013 ben ik gestart als gastouder bij gezinnen in hun huis. Wat ik nog steeds met veel liefde en plezier doe. Voor deze tijd heb ik 3 jaar gewerkt in de kinderopvang als pedagogisch medewerkster. Hierin heb ik op verschillende groepen gewerkt, en zo ook kennis gemaakt met alle leeftijdsgroepen. Ook heb ik vanaf 2008 werkervaring in het werken met kinderen met een handicap. 

Sabine's daycare

Vanaf januari 2017 ben ik gestart als gastouder in mijn eigen huis. Om op de maandagen, dinsdagen en donderdagen opvang te bieden aan uw kind(eren). Vanaf 7.30 tot 18.30 ben ik geopend om de kinderen in een huiselijke sfeer op te vangen. Kinderen kunnen onderling met andere kinderen spelen, het is kleinschalig waardoor ze meer aandacht krijgen en meer gerichtere activiteiten kan aanbieden. Zo kijk ik neer het kind, wat hij of zij nodig heeft en waar de interesse ligt van het kind. Daar speel ik dan op in.
Mijn uitgangpunten zijn regelmaat en ontdekken. Ik vind het belangrijk dat kinderen regelmaat krijgen, zodat ze weten wat er staat te wachten. Dit kan door middel van plankaarten en een vast schema. Waarin er dagelijks wordt gewisseld met het aanbieden van verschillende activiteiten. Zoals knutslen, bewegen, muziek maken enz. Ik ga er graag op uit met de kinderen. Speeltuintjes, de bossen, bokkkentuin enz.
Ik vind het belangrijk dat kinderen zelf leren te ontdekken, experimenteren en daarbij vies mogen worden. Dit is goed voor de ontwikkeling. Kinderen leren door te spelen en te ervaren. Kinderen mogen bij mij kliederen, smeren & modderen. 

Komt uw kind zichzelf spelenderwijs ontdekken bij Sabine's daycare? Als u meer informatie wilt of een kennismakingsgesprek wilt inplannen dan kan dat altijd. Misschien tot snel, groetjes Sabine

Neem contact op