Best, De Kleine Klomp

Telefoon: 06 - 38 22 32 02 Beschikbaar: ma di wo do 
Email: g.vandeurzen@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Best

Locatie: Gastouder

Even voorstellen!

Ik ben Natasja Munters, 32 jaar, getrouwd met Martijn en moeder van 2 lieve jongens, Mycha (bijna 3 jaar) en Nikai (bijna 1 jaar). 
We wonen in Best, in de nieuwbouwwijk Dijkstraten, en we vinden het er heerlijk. We wonen aan het spoor, wat veel treinkijkplezier oplevert voor de kinderen!

Na ruim 9 jaar in de kinderopvang gewerkt te hebben als pedagogisch medewerkster en medewerkster planning ga ik nu mijn droom waarmaken: zelfstandig ondernemen als gastouder. En ik heb er super veel zin in!
Mijn passie is werken met kinderen! Ik geniet ervan om kinderen te mogen begeleiden in hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Door mijn jarenlange ervaring heb ik een sterk pedagogisch inzicht opgebouwd, waardoor ik me altijd bewust ben van de manier waarop ik kinderen benader en ondersteun.Ik ben ondernemend, creatief, zorgzaam en rustig: lekker ravotten in het park, spelen in de speeltuin, knutselen, maar ook gezellig samen bouwen, puzzelen en boekjes lezen. Omdat ik graag door kinderen omringd wordt geldt voor mij absoluut: Hoe meer kinderen hoe gezelliger!

Ik kijk er dan ook naar uit om u en uw kind(eren) in ons gezin en huis te mogen verwelkomen. Samen gaan we zeker weten een hele gezellige en leerzame tijd tegemoet. Hopelijk tot snel, bij Kinderopvang “De Kleine Klomp”!

Neem contact op