Son, Gastouder Mimi

Telefoon: 06 - 38 22 32 02 Beschikbaar: ma di wo do vr
Email: g.vandeurzen@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Son

Locatie: Gastouder

Hi, ik ben Jamie, 27 jaar oud en woonachtig in Son. Ik heb 9 jaar werkervaring in de kinderopvang (0-12jr) 3 jaar werkervaring als gastouder

Ik ben als gastouder begonnen om de kinderen meer aandacht te kunnen geven, uit te kunnen dagen en goed te kunnen begeleiden in hun ontwikkelingsproces.
De positieve energie en de oprechtheid van kinderen trekt mij enorm aan. Ik vind het heerlijk om door kinderen omringd te zijn en activiteiten met ze te doen.
Ik begeleid kinderen maar laat ze vooral zelf dingen ontdekken. Zelfredzaamheid en oplossingsvermogen speelt hierbij een belangrijke rol.
Ik zal het kind aanmoedigen iets te ondernemen en mocht het niet lukken, zal ik ze helpen op te staan en verder te gaan.

Neem contact op

Breugel, Drakenstein

Telefoon: 06 - 38 22 32 02 Beschikbaar: ma di do vr
Email: g.vandeurzen@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Breugel

Locatie: Gastouder

Mijn naam is Mariëlle van Hamont Spijkers en ik ben 29 jaar oud. Zelf heb ik een zoon en een dochter die ook aanwezig zijn bij Drakenstein. 

Kinderen kunnen bij Drakenstein zowel binnen als buitenspelen, knutselen, verven, etc. Ook werk ik met thema's en zorg ik ervoor dat de kinderen geregeld met een leuk werkje thuis komen. Voor de allerkleinste heb ik een speciale slaapruimte ingericht waar ze heerlijk kunnen relaxen en bijkomen van alle indrukken gedurende de dag. Want ook met de kleintjes ga ik gezellig knutselen, verven, spelen en voorlezen. Er zijn ook 2 hondje aanweizg, we gaan geregeld een klein wandelingetje maken en bij ons om de hoek zit een hertenkamp waar we de geiten, schapen, herten, ezels en lama's eten kunnen geven. 

Voor ouders die interesse hebben in dragen, dat doe ik ook. Ik heb een Mei tai, een draagdoek en een draagzak die ik veelvuldig gebruik. Alle drie zijn ze zeer ergonomisch en stimuleren de natuurlijke houding van het kind. Mocht je dit ook graag willen voor jouw kind dan kan dit natuurlijk geregeld worden. Verder ben ik een persoon die kinderen een veilige omgeving biedt waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen en waar rust, reinheid en regelmaat voorop staat.

Ik bied opvang op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7 uur 's morgens tot 18 uur 's avonds. (andere tijden in overleg)

Neem contact op

Breugel, Moeder Mieke

Telefoon: 06 - 38 22 32 02 Beschikbaar: ma di 
Email: g.vandeurzen@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Breugel

Locatie: Gastouder

Ik ben Mieke van Eck-Huijbers (1961), getrouwd met Noud van Eck en woonachtig in Breugel. Zelf ben ik moeder van een zoon (Frank: 25 jaar) en een dochter (Ana: 20 jaar). 

Al 13 jaar vang ik kinderen op in mijn eigen woning. Ik heb voor de kinderen een aparte speelruimte. Daarnaast hebben wij een grote tuin en dus een heleboel ruimte voor de kinderen om zich ook buiten te vermaken. Er is voldoende rijdend materiaal om mee te spelen. Binnen wordt er niet alleen met speelgoed gespeeld, maar ook veel geknutseld. Voor ieder(e) seizoen of gelegenheid verzin ik weer een nieuw knutselwerkje (bijvoorbeeld: Vader-/Moederdag, sinterklaas, herfst, enz.). 

Het oppassen doe ik nog altijd met veel plezier en ook mijn gezin geniet hiervan. Het geeft me vooral energie om de kinderen samen te zien spelen en opgroeien!

Mijn oppasdagen zijn maandag en dinsdag. U kunt uw zoon of dochter (0-4 jaar) brengen vanaf 07:00 uur en ophalen vanaf 16:00 uur. De reden voor de vanaf-tijd van ophalen is omdat ik de rust binnen het groepje graag wil bewaren. 

Bij interesse hoor ik graag van u! Groetjes, Moeder Mieke

Neem contact op