Sint Oedenrode, Olleke Bolleke

Telefoon: 06 - 38 22 32 02 Beschikbaar: ma di wo do vr
Email: g.vandeurzen@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 6 jaar
Adres:

Sint Oedenrode

Locatie: Gastouder

Hallo ouders,

Mijn naam is Nicole van der Bom- ten Horn. Ik ben moeder van 4 volwassen kinderen en daarnaast sinds 1990 kortverblijf pleegmoeder voor kinderen tussen de 0 en 2 jaar. Na zeer veel ervaring opgedaan te hebben via mijn eigen kinderen, pleegzorg en vrijwilligerswerk heb ik in 2014 de stap gezet naar het gastouderschap en ben ik Olleke Bolleke Kinderopvang gestart.

Mijn passie om met kinderen bezig te zijn is zo groot dat ik dit dolgraag fulltime en met zeer veel plezier doe.
Ik ben een liefdevolle, geduldige gastouder. Het "lezen" van de lichaamstaal van ieder kind is een van mijn sterke kanten. Het is een uitdaging en zeer boeiend! Hierdoor kan ik goed inspelen op de persoonlijke ontwikkeling en de sociale vaardigheid van ieder kind persoonlijk en dit optimaal stimuleren.
Doordat het kind zich daadwerkelijk gehoord en gezien voelt, voelt het zich lekker in zijn vel!

De opvanglocatie bestaat uit een grote speelkamer voorzien van al het mogelijke speelgoed, educatiemateriaal, muziek, leesboeken voor de leeftijdscategorie van 0 tot 6 jaar. Eetkeuken voor de gezamenlijke maaltijden. Zeer ruime tuin met speeltoestel, steppen, loopfietsjes, driewielers, zand-en watertafel. Drie slaapkamer met ieder 2 bedjes voor de dutjes.

Neem gerust contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

Neem contact op