Uw consulent:

Greetje van Deurzen
Uw consulent

Onze laatste tweets

Gastouderland Eindhoven e.o. klachtenvrij in 2017

Gastouderland Eindhoven e.o. klachtenvrij in 2017

Erg blij en vooral trots ben ik want in 2017 zijn bij de Geschillencommissie Kinderopvang geen geschillen ingediend over Gastouderland Eindhoven e.o. We gaan door in het jaar 2018 om deze kwaliteit voort te zetten!

Gastouderavond 21 april 2018

Naast de gastouderdagen zullen er minimaal 2 maal per jaar gastouderavonden plaatsvinden die verzorgd worden door Gastouderland Eindhoven e.o. Deze avonden staan helemaal in thema: Samen delen. Kennis, visie, ervaring en deskundigheid heeft vrijwel iedereen op zak, heeft de ene wat minder kennis van een bepaald thema dan kan de ander jou daar vast wat over leren. De gastouderavond zal elke keer plaats vinden bij een andere gastouder thuis. Zo kun je een indruk krijgen van hoe een ander werkt, waar zij voor staat en hoe de opvang er uit ziet of ingedeeld is.

Deze keer wordt het thema brand en brandpreventie besproken. Bram Daams komt ons informeren wat je moet doen als er brand uit breekt binnen jouw opvang en wat je aan preventie kan doen. 
Ik hoop dat je gezellig aanschuift, de gastouderavond vindt plaats op donderdagavond 12 april 2018 om 20:00 uur!

Gastouderdag 3 februari 2018

Gastouderdag 3 februari 2018

Graag nodigen wij alle gastouder uit voor de Gastouderdag georganiseerd door Gastouderland West-Brabant en Gastouderland Eindhoven e.o.
We vinden het erg leuk om je (weer) te zien en zijn volop bezig met de voorbereidingen. Het begint bij ons al te kriebelen en wij hebben er enorm veel zin in.
We hopen dat jij ook aansluit!

Deze dag staat in het teken van gezelligheid! Naast tijd om collega's uit de regio te ontmoeten vindt er een interessant en leerzaam programma plaats. Er worden meerdere workshops aangeboden die gegeven worden door professionals uit de branche. Natuurlijk nemen we op de middag even pauze met een heerlijke lunch en na afloop is er tijd om na te kletsen met een drankje. Je gaat naar huis met een certificaat van de gevolgde workshops en je krijgt een goed gevulde goodybag. 

Klik hier voor meer informatie

www.gastouderzoeken.nl

www.gastouderzoeken.nl

Op www.gastouderzoeken.nl kunt u gratis zoeken naar een geschikte gastouder die bij u past. Alle gastouders worden gescreend en voldoen aan alle eisen van de wet kinderopvang. 

Een geschikte gastouder gevonden? U kunt geheel vrijblijvend contact met opnemen en meer informatie over de gastouder ontvangen. Een kennismaking met de gastouder is ook vrijblijvend. Mocht het de perfecte match zijn en wilt u in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag? Dan moet dit lopen via een geregistreerd gastouderbureau. Gastouderzoeken.nl is een onderdeel van Gastouderland. 

Oudercommissie

Gastouderland Eindhoven e.o. is opzoek naar ouders die zitting willen nemen in de oudercommissie.
Heeft u interesse neem dan contact op: g.vandeurzen@gastouderland.nl

Voorjaarsuitje 2017

Voorjaarsuitje Gastouderland > Kinderboerderij Geldrop

Hallo kinderen, ouders & gastouders,

Zoals elk jaar organiseren wij een voorjaarsuitje voor alle kinderen, ouders en gastouders die aangesloten zijn bij Gastouderland Brabant-Zuid Oost en Gastouderland Eindhoven e.o.

Graag willen wij jullie uitnodigen voor een gezellige middag samen spelen, deze keer zal het uitje plaats vinden op de kinderboerderij in Geldrop. Wij zouden het erg gezellig vinden als je samen komt spelen?

Wanneer:   Vrijdag voor de meivakantie: 21 april 2017
Waar:        Mierloseweg 1G, 5662 KA Geldrop-Mierlo
                 http://www.kinderboerderijgeldrop.nl/
Hoe laat:    13:30 tot 16:30 uur
Kosten:      Gratis

Laat je weten als je van de partij bent! Hier aanmelden

Workshop 'Interactief voorlezen'

Workshop 'Interactief voorlezen'

Graag willen wij ouders en gastouders uitnodigen voor de workshop ‘Interactief voorlezen’ gegeven door Betty Sluyzer.

Na vele enthousiaste reacties van gastouders die deze workshop hebben gevolgd op de gastouderdag in Eindhoven willen wij nogmaals gastouders maar ook ouders de mogelijkheid bieden om aan deze workshop deel te nemen. In deze bijlage vind je meer informatie. Kom je ook? We maken er een gezellige middag van op zaterdag 28 januari!!