Uw consulent:

Greetje van Deurzen
Uw consulent

Onze laatste tweets

Breugel

Telefoon: +31 638223202 Beschikbaar: ma, di
Email: g.vandeurzen@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4  jaar
Adres:

Breugel

   

Ik ben Mieke van Eck-Huijbers (1961), getrouwd met Noud van Eck en woonachtig in Breugel. Zelf ben ik moeder van een zoon (Frank: 25 jaar) en een dochter (Ana: 20 jaar).
Al 13 jaar vang ik kinderen op in mijn eigen woning. Ik heb voor de kinderen een aparte speelruimte. Daarnaast hebben wij een grote tuin en dus een heleboel ruimte voor de kinderen om zich ook buiten te vermaken. Er is voldoende rijdend materiaal om mee te spelen. Binnen wordt er niet alleen met speelgoed gespeeld, maar ook veel geknutseld. Voor ieder(e) seizoen of gelegenheid verzin ik weer een nieuw knutselwerkje (bijvoorbeeld: Vader-/Moederdag, sinterklaas, herfst, enz.). 

Het oppassen doe ik nog altijd met veel plezier en ook mijn gezin geniet hiervan. Het geeft me vooral energie om de kinderen samen te zien spelen en opgroeien!

Mijn oppasdagen zijn maandag en dinsdag. U kunt uw zoon of dochter (0-4 jaar) brengen vanaf 07:00 uur en ophalen vanaf 16:00 uur. De reden voor de vanaf-tijd van ophalen is omdat ik de rust binnen het groepje graag wil bewaren. 

Bij interesse hoor ik graag van u!

Groetjes, Moeder Mieke

Contact

Breugel

Telefoon: +31 638223202 Beschikbaar:  di do vrij
Email: g.vandeurzen@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4  jaar
Adres:

Breugel

   

Mijn naam is Mariëlle van Hamont Spijkers en ik ben 29 jaar oud. Zelf heb ik een zoon en een dochter die ook aanwezig zijn bij Drakenstein. 

Kinderen kunnen bij Drakenstein zowel binnen als buitenspelen, knutselen, verven, etc. Ook werk ik met thema's en zorg ik ervoor dat de kinderen geregeld met een leuk werkje thuis komen. Voor de allerkleinste heb ik een speciale slaapruimte ingericht waar ze heerlijk kunnen relaxen en bijkomen van alle indrukken gedurende de dag. Want ook met de kleintjes ga ik gezellig knutselen, verven, spelen en voorlezen. Er zijn ook 2 hondje aanweizg, we gaan geregeld een klein wandelingetje maken en bij ons om de hoek zit een hertenkamp waar we de geiten, schapen, herten, ezels en lama's eten kunnen geven. 

Voor ouders die interesse hebben in dragen, dat doe ik ook. Ik heb een Mei tai, een draagdoek en een draagzak die ik veelvuldig gebruik. Alle drie zijn ze zeer ergonomisch en stimuleren de natuurlijke houding van het kind. Mocht je dit ook graag willen voor jouw kind dan kan dit natuurlijk geregeld worden. Verder ben ik een persoon die kinderen een veilige omgeving biedt waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen en waar rust, reinheid en regelmaat voorop staat.

Ik bied opvang op maandag (vol), dinsdag, donderdag en vrijdag van 7 uur 's morgens tot 18 uur 's avonds. (andere tijden in overleg)

Contact

Breugel

Telefoon: +31 638223202 Beschikbaar:  ma di do vrij
Email: g.vandeurzen@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4  jaar
Adres:

Breugel

   

Mijn naam is Corrie Jansen (Januari 1964) en ik ben sinds 2015 woonachtig in Breugel samen met mijn dochters Amber (2002) en Ilse (1998). In 2006 ben ik als gastouder gestart om zowel voor mijn kinderen thuis te zijn als om andere kinderen een tweede thuis aan te bieden. Ik merkte dat ik met veel plezier opvang en de nodige waardering hiervoor terug krijg.  

In mijn woning kunnen kinderen zich veilig en vertrouwd ontwikkelen. Ze mogen zijn wie ze zijn met al hun emoties. Ik leer ze dat ze fouten mogen maken om te groeien. Om mijn kennis hiervoor op peil te houden zorg ik er jaarlijks voor dat ik diverse bijeenkomsten bijwoon en deelneem aan cursussen.

De opvang vindt volgens een vaste dagindeling plaats. Gedurende de dagopvang zorg ik voor een wisselend aanbod van speelgoed. Met ondersteuning van thema’s knutselen we, lezen we uit boekjes, zingen we liedjes. Ter ondersteuning laat ik educatieve afleveringen zien zoals het zandkasteel en huisje boompje beestje. Dagelijks maken we een wandeling. Dit kan binnen de woonwijk zijn.  Maar ook loop ik afhankelijk van de bezettting wat verder door richting het bos. Binnen de woonwijk zijn diverse speelplekken en een hertenkamp aanwezig.

De eensgezinswoning bevindt zich aan een pad die voor voetgangers en fieters bereikbaar is. Er is volop parkeergelegenheid aanwezig.
De woonkamer is aangepast aan de kinderopvang. In de besloten tuin kunnen de kinderen volop met fietsjes, wipwap, speelhuis en klimrek spelen.
Op de 1e verdieping bevinden zich diverse ledikantjes waar kinderen in alle rust kunnen slapen.

Opvangtijden: vanaf 7.00 tot 18.00. In overleg kan hiervan worden afgeweken.

Contact

Son

Telefoon: +31 638223202 Beschikbaar: ma di do 
Email: g.vandeurzen@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12  jaar
Adres:

Son

   

Hi, ik ben Jamie, 27 jaar oud en woonachtig in Son.
Ik heb 9 jaar werkervaring in de kinderopvang (0-12jr) 3 jaar werkervaring als gastouder

Ik ben als gastouder begonnen om de kinderen meer aandacht te kunnen geven, uit te kunnen dagen en goed te kunnen begeleiden in hun ontwikkelingsproces.
De positieve energie en de oprechtheid van kinderen trekt mij enorm aan. Ik vind het heerlijk om door kinderen omringd te zijn en activiteiten met ze te doen.
Ik begeleid kinderen maar laat ze vooral zelf dingen ontdekken. Zelfredzaamheid en oplossingsvermogen speelt hierbij een belangrijke rol.
Ik zal het kind aanmoedigen iets te ondernemen en mocht het niet lukken, zal ik ze helpen op te staan en verder te gaan.

Contact